Spring til indhold

Forældrebestyrelsen på Fritidshjemmet

Forældrebestyrelsen består af fem forældrevalgte medlemmer og en suppleant, som er valgt for en periode af to år ad gangen. Derudover deltager en medarbejderrepræsentant, samt souschef og leder i møderne.

Møder:

Bestyrelsen afholder seks årlige møder fra kl. 19.00-21.00. Der er en fast dagsorden, der indeholder punkterne: børn, personale, økonomi og fritidshjemsplan. Desuden har forældrene et fast punkt til orientering fra forældre. Det sidste møde i et skoleår afholdes med spisning i fritidshjemmets sommerhus.

Følgende forældre er i bestyrelsen:

Anne Marie:

" Jeg er plejemor til Marie i gr 8 og er suppleant i fritidshjemmets bestyrelse. Jeg har i mange år siddet i andre former for bestyrelser og havde egentligt tænkt at nu måtte jeg have gjort mit, men kan aligevel ikke helt holde mig væk, da jeg syntes det er vigtigt at kunne følge med i hvad der sker og måske også kunne have en finger med i hvordan tingene udvikler sig ".

Helle:

" Jeg hedder Helle og er plejemor til Patrick i gr. 12. Jeg sidder i bestyrelsen, fordi jeg godt vil have en anden indsigt i livet på fritidshjemmet. Jeg har siddet i bestyrelsen i flere år og håber at jeg kan blive ved med dette nogle år frem ".Feedback

Sidst opdateret

07.09.2018

Ansvarlig redaktør

Anders Vestergaard Lundsbjerg