Spring til indhold

Forældrebestyrelsen på Fritidshjemmet

Forældrebestyrelsen består af fem forældrevalgte medlemmer og en suppleant, som er valgt for en periode af to år ad gangen. Derudover deltager en medarbejderrepræsentant, samt souschef og leder i møderne.

Møder:

Bestyrelsen afholder seks årlige møder fra kl. 19.00-21.00. Der er en fast dagsorden, der indeholder punkterne: børn, personale, økonomi og fritidshjemsplan. Desuden har forældrene et fast punkt til orientering fra forældre. Det sidste møde i et skoleår afholdes med spisning i fritidshjemmets sommerhus.

Følgende forældre er i bestyrelsen:

Anne Marie:

" Jeg er plejemor til Marie i gr 8 og er suppleant i fritidshjemmets bestyrelse. Jeg har i mange år siddet i andre former for bestyrelser og havde egentligt tænkt at nu måtte jeg have gjort mit, men kan aligevel ikke helt holde mig væk, da jeg syntes det er vigtigt at kunne følge med i hvad der sker og måske også kunne have en finger med i hvordan tingene udvikler sig ".

Mette:

" Jeg er mor til Nicoline fra gr. 5, der har gået på fritidshjemmt i 5 år. Vi bor i Holbæk østby. Vores familie tæller udover Nicoline og jeg, også Nicolines lillesøster Cecilie, som går på Bjergmarksskolen og pigernes far, Claus. Jeg har været medlem af fritidshjemmets bestyrelse i 3 år. Til daglig er jeg lærer på Kildebjergskolen i Mørkøv. Ud over at være medlem af fritidshjemmets bestyrelse, er jeg også medlem af bestyrelsen for børnespecialcenter 2 ".

Camilla:

" Jeg er i bestyrelsen fordi det er rart, at kunne få mulighed for, at få et mere indgående kendskab til fritidshjemmet, samt kunne deltage i ansættelsessamtaler af nyt personale. I bestyrelsen får man også mulighed for, at lære både andre forældre, og personalet bedre at kende. Møderne er både informative og hyggelige". " Jeg er 43 år, uddannet pædagog og plejemor til sofie i gr. 8. Jeg har siddet i bestyrelsen i 4 år ".

Helle:

" Jeg hedder Helle og er plejemor til Patrick i gr. 9. Jeg sidder i bestyrelsen, fordi jeg godt vil have en anden indsigt i livet på fritidshjemmet. Jeg har siddet i bestyrelsen i 2 år og håber at jeg kan blive ved med dette nogle år frem ".

Kurt:

" Jeg er far til Kristina, der går i gruppe 6. Jeg har været med i fritidshjemmets bestyrelse i 9 år. Jeg har siddet som formand i mange år og har derfor været med fra komunalreformen og frem til nu. Jeg er med i bestyrelsen, da jeg gerne vil være med til at påvirke rammerne for min datter og alle de andre børn/unge på fritidshjemmet, samt indvirke på hvordan fritidstilbuddet bliver drevet på ".

Henrik:

Jeg hedder Henrik Pullich.

Jeg er far til Oliver i Gruppe 11. Oliver er 11 år og startede på skolen i august 2010.
Jeg har meldt mig til bestyrelsen, da jeg håber, det kan give mig et bedre indblik i børnene og de voksnes hverdag.

Herudover håber jeg, jeg kan være med til at gøre et velfungerende fritidshjem endnu bedre.Feedback

Sidst opdateret

20.07.2017

Ansvarlig redaktør

Anders Vestergaard Lundsbjerg